Отборът на Лос Анджелис Клипърс подмени изцяло гардовата си линия

...
Отборът на Лос Анджелис Клипърс подмени изцяло гардовата си линия
Коментари Харесай

ЛА Клипърс подмени гардовата си линия

Отборът на Лос Анджелис Клипърс подмени напълно гардовата си линия при затварянето на трансферния прозорец в Националната баскетболна асоциация.

" Ножиците " трансферираха Реджи Джаксън, Джон Уол и Люк Кенард, с цел да освежат състава си преди задаващите се плейофи. Новите играчи в отбора пък са гардовете Боунс Хайланд и Ерик Гордън, както и центърът Мейсън Плъмлий.

Първата осъществена договорка бе привличането на Хайланд, който идва от състава на Денвър Нъгетс. В подмяна " златните буци " получават два избора във втория кръг на драфта през 2024 и 2025 година.

Малко по-късно Клипърс привлякоха и ветерана Ерик Гордън от Хюстън Рокетс. 34-годишният гард стартира кариерата си в НБА тъкмо в отбора на нюйоркчани, за които игра сред 2008 и 2011 година. В подмяна Хюстън изненадващо получи гарда Джон Уол, който бе част от тима на " ракетите " сред 2020 и 2022 година и се раздели с него със серия от кавги.

В договорката се включи и тимът на Мемфис Гризлис, който взе Люк Кенард, а в подмяна прати Дани Грийн в Хюстън. Лос Анджелис Клипърс пък ще вземе три избора във втория кръг на драфта от Мемфис.

Последната договорка, която подписаха в Лос Анджелис, изпрати Реджи Джаксън в Шарлът Хорнетс, като в подмяна Клипърс получават центъра Мейсън Плъмлий.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР