Отборът на Локомотив (София) разби с 3:0 Созопол в мач

...
Отборът на Локомотив (София) разби с 3:0 Созопол в мач
Коментари Харесай

Локо мачка и продължава да мечтае за Първа лига

Отборът на Локомотив (София) разруши с 3:0 Созопол в мач от 29-ия кръг на Втора лига. Първите два гола бяха дело на Илия Димитров, който се разписа в 5-ата минута, а по-късно удвои в 16-ата минута. Мустафа Мустафа пък си означи автогол в 43-ата минута.

 Локомотив (София) - Созопол @@@Успехът остави " железничарите " на второ място зад Ботев (Враца). Столичани имат 60 точки, до момента в който врачани имат една повече преди последните 90 минути. Локомотив гостува на Ботев (Гълъбово), където ще търси трите точки и ще се надява отборът на Монтана, който към този момент няма шансове за Първа лига, да спре Ботев в дербито на стадион " Христо Ботев ".
 Локомотив (София) - Созопол @@@
Преди срещата халфът Том беше награден, откакто изигра 100 мача за " червено-черните ". Сериозна агитка подкрепяща домакините, които в предния кръг завоюваха дербито против Царско село с 2:1.

 Локомотив (София) - Созопол @@@
На стадион " Локомотив " в столичния квартал " Надежда " играчите на Младен Додич имаха потребност от наложителен триумф. " Червено-черните " се надяваха на неверна стъпка на Ботев (Враца) в гостуването на Оборище (Панагюрище), с цел да съумеят да излязат на върха в класирането, само че такава нямаше.

 Локомотив (София) - Созопол @@@Сръбският треньор имаше проблеми със състава, защото Емил Виячки, Здравко Димитров и капитанът Александър Бранеков бяха осъдени. Стоян Предев и Илиян Стефанов бяха титуляри, а Иво Иванов беше централен бранител, а Владимир Семеджиев беше върнат в халфовата линия.

 Локомотив (София) - Созопол @@@Въпреки това домакините започнаха срещата вихрено, като още в петата минута голмайсторът на тима Илия Димитров беше прецизен с глава. Деветката се разписа след центриране на Владислав Романов, който изигра следващ мощен мач. Крилото още веднъж асистива на тарана в 16-ата минута, когато двамата излязоха сами против вратаря Стамен Бояджиев, а Димитров прати топката за повторно в мрежата. Юношата на Левски, който е преодстъпен в " Надежда ", има към този момент 17 попадения в шампионата. Той можеше да означи и хеттрик, само че пропусна малко по-късно.
 Локомотив (София) - Созопол @@@
В края на първата част Мустафа Мустафа си означи автогол, когато се опита да избие центриране в наказателното поле на Созопол.
 Локомотив (София) - Созопол @@@
Победата беше трета поредна за Локомотив и общо 18-тата в тази акция, Созопол пък към този момент мисли за Трета лига, откакто изпадна от втория ешелон още преди няколко седмици.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ТИМА
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ ОТ 29-ИЯ КРЪГ НА ВТОРА ЛИГА
ГОЛМАЙСТОРИ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ (СФ)
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СОЗОПОЛ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА Втора лига 29 кръг, неделя 13 май  Локомотив (София) 3:0краен резулат  Созопол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР