Отборът на Локомотив (Пловдив) реши да се раздели с крилото

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) реши да се раздели с крилото
Коментари Харесай

Хърватин разтрогна с Локо

Отборът на Локомотив (Пловдив) реши да се раздели с крилото Вилим Посинкович по взаимно единодушие, научи Sportal.bg . 28-годишният хърватин дойде на “Лаута” през миналото лято, като изигра 21 турнирни срещи, в които се разписа 2 пъти и направи 1 асистенция.

“Имах контракт за още една година, само че клубът искаше да ме изрита. Така че постигнахме договорка и си потеглих. Решението беше на президента и шефовете. Треньорът? Той беше на моя страна от самото начало, само че нищо не можеше да стори, защото президентът и шефовете го сложиха под огромно напрежение. Разбирам го. В началото на втория полусезон те даже ме изхвърлиха от състава и ми не разрешиха да играя мачове. Само упражнявах с отбора, не можех да играя в 7-8 мача, доколкото помня. Това сигурно е решение на президента и хората към него, а не на треньора.

Нищо не можех да направя. Попитах ги за повода за какво вършат по този начин. Но те нямаха такава - приказват единствено нелепости. Но в този момент, в края на сезона, постигнахме съглашение, тъй че е добре. Не ми харесва да съм някъде, където хората се отнасят към мен по този метод. Какво ще кажа на почитателите? Просто се гордея, че бях част от този клуб и че имах невероятни съотборници. Много съм благополучен, че направихме нещо огромно за Локо, макар че доста хора не имаха вяра в нас. Това достижение е заслуга напълно на играчите и треньорския щаб! Никой различен в клуба не способства за това. Голямо почитание към почитателите и нека Локо да продължи идващия сезон още по-добре. Желая им триумф в Европа и всичко най-хубаво”, разяснява Посинкович пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР