Отборът на Локомотив Пловдив надигра с класическото 3:0 у дома

...
Отборът на Локомотив Пловдив надигра с класическото 3:0 у дома
Коментари Харесай

Локо Пд с класика у дома срещу Славия

Отборът на Локомотив Пловдив надигра с класическото 3:0 вкъщи състава на Славия в среща от 14-ия кръг на Първа лига, а със извоюваните три точки " черно-белите " се изкачиха до 3-то място в класирането.

Двубоят на стадион " Локомотив " обаче въобще не стартира елементарно за домакините, защото още във седмата минута Кристиян Добрев можеше да даде задатък на " белите ", само че като по знамение някогашният футболист на Ботев Пд не съумя да се разпише от непосредствена непосредственост.

Все отново последователно пловдивчани поеха самодейността и след половин час игра стигнаха и до гол. След безредие в наказателното поле на Славия топката стигна до Мартин Паскалев, който стреля, а след рикошети и в Христо Попадийн, и във вратаря Светослав Вуцов кълбото в последна сметка се озова в мрежата на гостите за 1:0.

" Смърфовете " удвоиха задатъка си скоро след началото на втората част, когато Джовани бе изведен отляво, а бразилецът комбинира с непокрития Димитър Илиев, който от близко беше прецизен за 2:0.

Малко по-късно пък капитанът на Локомотив влезе и в ролята на помощник, откакто подаде за гола на Бабакар Дион, с който бе завършен и крайният резултат 3:0.

В подреждането тази победа изкачи " смърфовете " до 3-та позиция с актив от 28 точки, до момента в който Славия е на 7-то място с 24 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР