Отборът на Локомотив (Пловдив) е с единия крак във финала

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) е с единия крак във финала
Коментари Харесай

Убедителен Локомотив крачи уверено към финала за Купата на България

Отборът на Локомотив (Пловдив) е с единия крайник във финала за Купата на България, откакто надигра безапелационно вкъщи Септември с 4:0 в първия полуфинален конфликт, игран на стадион „ Лаута “ под тепетата.
Домакините взеха решение всичко в мача през първата част, когато осъществиха три безответни попадения в мрежата на столичани.
Резултатът откри нападателят на „ смърфовете “ Димитър Илиев от дузпа в 14-та минута, а единствено пет по-късно централният бранител Стивън Езе повиши на 2:0 след асистенция на Един Бахтич.
Малко преди да изтече половин час Момчил Цветанов наказа нова неточност в защитата на Септември и направи резултата типичен.
В ролята на помощник за гола се трансформира Анте Аралица. През втората част домакините разумно понижиха оборотите, само че все пак направляваха събитията на терена.
Крайният резултат бе завършен в 87-та минута, когато Цветанов този път се регистрира с тъкмо подаване към Игор Банович, който не остави шансове на Валентин Галев.
Така възпитаниците на Бруно Акрапович се приближиха до втория си край в конкуренцията, откакто изгубиха от настоящия първенец на България Лудогорец с 2:1 през 2012. Реваншът в София е на 23 април от 19:00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР