Отборът на Ливърпул записа 16-та поредна победа във Висшата лига,

...
Отборът на Ливърпул записа 16-та поредна победа във Висшата лига,
Коментари Харесай

Ливърпул продължи победната серия с труден успех в Шефилд

Отборът на Ливърпул записа 16-та поредна победа във Висшата лига, откакто стигна до сложен триумф с 1:0 при гостуването си на Шефилд Юнайтед в първи мач от седмия кръг на шампионата.

На “Брамал Лейн ” мърсисайдци маха много усложнения против новака в лигата и макар че държаха топката през множеството време, мъчно стигаха до голови положения, като Садио Мане направи два пропуща през първата част. След почивката “червените ” продължиха да натискат и това даде резултат в 70-та минута, когато относително лек изстрел на Жоржиньо Вайналдум от границата на наказателното поле мина през ръцете и краката на вратаря на “остриетата ” Дийн Хендерсън за 1:0. Няколко минути по-късно Хендерсън, който играе в Шефилд чартърен от Манчестър Юнайтед, се реваншира за грешката си, като съумя да отрази удар на откъсналия се самичък напред Мохамед Салах. Пет минути преди края на постоянното време домакините имаха отличен късмет да изравнят, само че резервата Лион Кларк стреля неопределено от няколко метра разстояние.

В последна сметка Ливърпул удържа преднината си и записа седми следващ триумф от началото на акцията, като отборът на Юрген Клоп най-малко краткотрайно поведе с осем точки на върха на класирането. Шефилд Юнайтед от своя страна заема 10-то място в подреждането с актив от осем точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР