Отборът на Ливърпул се подготвя за втори пореден финал в

...
Отборът на Ливърпул се подготвя за втори пореден финал в
Коментари Харесай

Х факторът, който спечели финал на Ливърпул в Шампионска лига

Отборът на Ливърпул се приготвя за втори следващ край в Шампионска лига , само че това надали би се осъществило, в случай че не бе един вълшебен миг от полуфиналите на шампионата против Барселона - виртуозният ъглов удар на Трент Александър-Арнолд, който заби и последния гвоздей в ковчега на каталунците.
В навечерието на огромния конфликт на " Уанда Метрополитано " е хубаво да си напомним вълшебния и паметен момент, само че през призмата на различния взор. Как в действителност един на пръв взор чудноват гол се оказа, че е бил директно подвластен от ред " Х фактори " , а не само от бързите и точни дейности на един футболист?
Тактикът Юрген Клоп
Любопитното, е че голът в 79-тата минута на " Анфийлд " води своето начало още от първия конфликт сред Барса и Ливърпул на " Камп Ноу " - седмица по-рано. Причината е наблюдателните умения на мениджъра на " алените " Юрген Клоп , който е разкрил " междина " в играта на своя противник, въпреки " блаугранас " да завоюваха безапелационно с класическото 3:0.
Водейки си мемоари, германецът забелязал, че играчите на Барселона се подреждат доста постепенно при осъществявания на статични положения и в частност корнери. Мудните дейности на каталунците са предизвикали Клоп в последния миг да организира инструктаж с момчетата, които подават топките на " Анфийлд ". Заповедта е била къса и доста ясна - когато има корнер за Ливърпул, топката да се подава към флагчето сега, в който е напуснала очертанията на игрището.
А кои са останалите " Х фактори ", които помогнаха на Ливърпул - вижте в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР