Отборът на Ливърпул постигна победа с 1:0 при домакинството си

...
Отборът на Ливърпул постигна победа с 1:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Дарвин Нунес и Алисон донесоха победата на Ливърпул над Уест Хем

Отборът на Ливърпул реализира победа с 1:0 при семейството си на Уест Хем в мач от 11-ия кръг на британската Висша лига.

„ Червените “ откриха резултата на стадион „ Анфийлд “ в 22-ата минута, когато Тиаго получи топката на центъра и пусна дълго, високо подаване към Костас Цимикас на левия фланг. Гръцкият национал овладя и центрира диагонално в наказателното поле на „ чуковете “, където връхлитащият Дарвин Нунес с удар глава прати топката в далечния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Лукаш Фабиански.

В 39-ата минута голмайсторът Нунес можеше да удвои преднината на Ливърпул, само че ударът му от границата на наказателното поле на гостите се отби в десния непряк дирек.

Уест Хем получи страхотна опция да възвърне равенството в предпоследната минута на първата част, когато бранителят на домакините Джо Гомес фаулира Джаред Боуен в пеналтерията на „ мърсисайдци “ и съставът на Дейвис Мойс получи правото да извърши дузпа. Зад топката застана пострадалият Боуен, чийто слаб удар от „ бялата “ точка бе избит от страна на Ливърпул Алисон.

В класирането Ливърпул събра актив от 16 точки и се изкачи на седмото място. Уест Хем е 13-и с 11 пункта от 11 изиграни срещи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР