Отборът на Ливърпул е на път да играе на новопостроено

...
Отборът на Ливърпул е на път да играе на новопостроено
Коментари Харесай

Ливърпул ще играе на стадион за Мондиала на Световното клубно в Катар

Отборът на Ливърпул е на път да играе на новопостроено спортно оборудване за Мондиала в Катар през 2022, когато взе участие на Световното клубно състезание в азиатската страна през декември.

ФИФА разгласи, че „ алените “ ще открият своята акция на „ Едюкейшън Сити Стейдиъм “ в Доха с потенциал 40 000 седящи места в полуфинален мач на 18 декември. Независимо от крайния излаз, мърсисайдци ще играят на същия стадион, който ще одобри мача за трето място и финала на 21 декември.

Европейският клубен първенец може да се изправи против локалния Ал Сад, чийто ментор е някогашният полузащитник на Барселона Шави, Хиенген Спорт от Нова Каледония или най-вероятно мексиканския Монтерей в полуфинала. Катар употребява Световните клубни шампионати през 2019 и 2020 като подготовка за семейството на международните финали през 2022.

Приемането на Световното състезание по лека атлетика, което се организира сега, бе разкритикувано поради слабата посещаемост на „ Халифа Стейдиъм “ в столицата Доха. Спортното оборудване бе празно в по-голямата си част в неделя вечер, когато британката Дина Ашър-Смит спечел сребро във финала на 100 м. Победителка стана представителката на Ямайка Шели-Ан Фрейзър-Прайс, за която това беше четвърта международна купа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР