Отборът на Ливърпул е готов да предложи заплата от 400

...
Отборът на Ливърпул е готов да предложи заплата от 400
Коментари Харесай

Ливърпул прави Алаба най-скъпоплатения в клуба

Отборът на Ливърпул е подготвен да предложи заплата от 400 хиляди паунда на седмица на универсалният бранител на Байерн Мюнхен Дейвид Алаба, който ще напусне „ баварците “ като свободен сътрудник след края на сезона, твърди „ The Telegraph “.

Изданието написа, че Челси води съществени договаряния за австрийския национал, само че високите му финансови искания може да накарат „ сините “ да се откажат от услугите на Алаба.

Журналистът Ромео Агрести, който работи за „ Goal “ счита, че Ливърпул е подготвен да се възползва и е към този момент е отправил съответна оферта за Алаба, дружно с Ювентус и Реал Мадрид през зимния трансферен прозорец.

Ако информацията на „ Telegraph “ се окаже вярна и 28-годишният австриец реше да премине на „ Анфийлд “, то той би прибирал по към 400 000 английски лири на седмица, което би означавало, че ще взима два пъти повече, в сравнение с Мохамед Салах и Върджил ван Дайк сега.

Реал Мадрид към момента обаче се счита за любимец за Алаба, към който интерес имат още Барселона и Манчестър Юнайтед.

The rumours surrounding and David Alaba went quiet last month, and considering he's said to be asking for wages close to what Lionel Messi earns, it's no surprise
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР