Отборът на Лион отпадна от осминафиналите за Купата на Лигата

...
Отборът на Лион отпадна от осминафиналите за Купата на Лигата
Коментари Харесай

Лион изхвърча от Купата на Лигата

Отборът на Лион отпадна от осминафиналите за Купата на Лигата на Франция, откакто загуби с 1:4 при визитата си на Монпелие. Брюно Женсио даде отмора на част от титулярите и техните заместници не съумяха да се оправят със задачата да продължат напред. Все отново “хлапетата” откриха резултата в 11-ата минута, когато Мизан Маолида бе прецизен. До края на пърата част обаче домакините обърнаха до 3:1. Сулейман Камара на два пъти и Соломон Самбия вкараха, с цел да дадат преднина на отбора си. В самия завършек на мача пък Кевин Бериго осъществя дузпа, с която подпечата триумфа на южняците и прекосяването им към четвъртфиналите.

Напред продължава и отборът на Амиен, който се наложи с 2:1 над втородивизионния Тур. Бачибу Коита и Емануел Буриго дадоха задатък на домакините, а в края на мача Даниел Мансини понижи за гостите, което се оказа незадоволително за продължение напред.

Ница също се класира за четвъртфиналите, откакто в профил Лил след дузпи. В постоянното време двата отбора си размениха по едно попадение. Луис Араужо откри за “кучетата”, само че Марио Балотели изравни в средата на втората част. При осъществяванията на дузпи Ница завоюва с 3:2, след пропуски на Араужо, Жунио Алонсо и Ив Бисума.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР