Отборът на Лил се върна на победния път в Лига

...
Отборът на Лил се върна на победния път в Лига
Коментари Харесай

Хеттрик на Никола Пепе върна Лил на победния път

Отборът на Лил се върна на победния път в Лига 1. Тази вечер възпитаниците на Кристоф Галтие се постановиха с 3:2 като посетител на Амиен. Героят в мача бе Никола Пепе (45, 56 и 76 мин), който вкара хеттрик за гостите (45, 56 и 76). В края обаче Лил много потрепери, като домакините върнаха две попадения посредством Рафал Куржава (79) и Саман Годос (93), а също така пропуснаха и дузпа.

Лил откри резултата в 45-ата минута, когато получи дузпа. Принс Гоуано изрита Пепе в пеналта и съдията уточни бялата точка, а пострадалият Пепе не сгреши при осъществяването на наказателния удар.

В 56-ата минута гостите за повторно получиха дузпа в своя изгода, откакто този път Бакайе Дибаси изблъска в тил Пепе, който още веднъж бе прецизен от 11-те метра.

В 76-ата минута Пепе оформи своя хеттрик. Той побучи превъзходен извеждащ пас на скорост и невъзмутимо осъществя за 0:3.

След това обаче гостите се отпуснаха и в 79-ата минута Гансо откри Куржава на стрелкова позиция в пеналта и той не сгреши за 1:3.

В 85-ата минута Амиен можеше да върне още едно попадение, само че Муса Конате не съумя да се разпише от дузпа, като ударът му бе избавен от вратаря. Това въпреки всичко се случи в добавеното време, като Саман Годос оформи крайното 2:3 с прелестно осъществяване от фаул.

Така Лил си потегли с трите точки и към този момент има 10, като заема 2-ото място в класирането. Амиен остава 17-и с 4 точки.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 5 кръг, събота 15 септември  Амиен 2:3краен резулат  Лил
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР