Отборът на Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек

...
Отборът на Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек
Коментари Харесай

Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж

Отборът на Левски започва втория си предварителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж. Наставникът Станимир Стоилов събра играчите си след четиридневна отмора, като към групата се причисли Филип Кръстев, който нощес дойде в лагера, както и Уелтон. Нападателят към този момент е здрав и би трябвало да запише минути в контролата с Марибор на 29 януари.

Трима играчи напуснали лагера през почивните дни Андриан Краев, Драган Михайлович и Здравко Димитров, както и кондиционният треньор Михайло Шекероски, не съумяха да се приберат на време, откакто от три дни заради неприятно време полетите от Истанбул към Анталия се анулират. Очаква се четиримата да бъдат в лагера през днешния ден следобяд.

Интересното е, че първото занятие от втория лагер на 26-кратните първенци започва при сериозен снеговалеж и затрупан със сняг терен. Малко по-късно снегът спря, само че несъмнено изискванията изненадаха всички български тимове в турския курорт, откакто бягат точно от снега в България, който тази година ги застигна в Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР