Отборът на Левски стартира подготовка за новия си сезон. Преди

...
Отборът на Левски стартира подготовка за новия си сезон. Преди
Коментари Харесай

Делио Роси: Не съм продавач на мечти, ще намерим по-добри играчи от Прохазка и Панайотов

Отборът на Левски започва подготовка за новия си сезон. Преди първото публично занятие за акция 2018/19, " синият " ментор Делио Роси се срещна с медиите, с цел да внесе повече изясненост към протичащото се в неговия отбор към днешна дата.

Италианецът още веднъж избегна огромни обещания за трофеи и положително показване, афиширайки само желанието си за доста качествена работа и битка във всеки един мач.

 Вили Рутенщайнер загатна за оферта от Левски
Вили Рутенщайнер загатна за оферта от Левски

Ето какво сподели спряганият за състезателен шеф на столичани австриец

Лошата вест за левскарската общност е, че договорът на Васил Панайотов няма да бъде възобновен и от 1 юли той няма да носи екипа на Левски. Въпреки това, " Пророка от Римини " счита, че спортно-техническото управление ще му откри по-добър заместител.

 Снимка 362103
Източник:

" Това, което всички вършат за една година в персоналния си живот, аз трябваше да го направя за една или две седмици . Изобщо не съм си умрял по време на ваканцията. Ще си умря, работейки за Левски ".

" Вече съм по-наясно със обстановката в клуба и тима . Познавам доста по-добре моите футболисти. Може би след времето ни на всеобща работа, ние би трябвало да стартираме от хубавите неща, които направихме и да подобрим тези, в които не бяхме на висота. Мисля, че през втората част на шампионата, Левски се усъвършенства, освен това много. Трябва да наваксаме " дупката ", която остана сред нас и първите два отбора в класирането " .

 Франц Волфарт също е претендент за състезателен шеф на Левски
Франц Волфарт също е претендент за състезателен шеф на Левски

Бившият вратар на Щутгарт може да се озове на " Герена "

" На мен ми е необичайно, че ми задавате същите въпроси като преди година. Мисля, че сте ме опознали. Нищо не коства на никого да каже, че ще се бори за купата. Аз съм сериозен човек. Ще се опитам да приготвя нещата, а по-късно да ги кажа. От мое име ще направя всичко по силите си, с цел да се представим по по-добър метод от миналата година. Приоритетът е положително показване в Лига Европа. Преди 12 юли, ще приказваме единствено за това. От 20 юли пък към този момент ще мислим и за шампионата ".

 Официално: Васил Панайотов и Левски се разделят
Официално: Васил Панайотов и Левски се разделят

Това разкри футболистът

" Винаги съм мислил, че треньорите са значими, само че в един по-дълъг интервал постоянно печели тимът с по-добри футболисти. Реал (Мадрид) нямаше да завоюва три следващи Шампионски лиги, в случай че непрекъснато сменяше своите треньори. Не би трябвало да приказваме за количество, а качество. Не са ни нужни доста нови. Мисля, че двама-трима нови футболисти, биха могли да трансформират качеството на целия тим ".

 Снимка 362102
Източник:

" Това, което видях в България е, че тук всички желаят моментални резултати . Стратегията се уповава на обстоятелството дали си победил в последния кръг или не. Това не са моите разбирания. Ако няма най-малко минимална тактика е допустимо да побеждаваш, само че не и постоянно. Никога не съм се оправдавал. Много пъти съм поставял своето лице най-отпред. Никога не съм приказвал за съдии или шанс ".

" Хубаво е, че хората харесват Прохазка и Панайотов. Съжалявам, че Роман си потегля, а договорът на Панайотов не се възобновява. Те ще бъдат сменени с футболисти, които са по-добри от тях . Не сме наясно с едно нещо. Няма незаменими. Нито пък и треньорът. Аз не съм политик. Те вършат доста обещания, само че аз не съм подобен. Не съм продавач на фантазии, давам обещание единствено работа! ".

 Давиде Мариани избрал Левски пред турския Коняспор
Давиде Мариани избрал Левски пред турския Коняспор

Давиде Мариани предпочел офертата на " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР