Отборът на Левски ще срещне австрийския Волфсбергер във втората си

...
Отборът на Левски ще срещне австрийския Волфсбергер във втората си
Коментари Харесай

Левски излиза срещу австрийци

Отборът на Левски ще срещне австрийския Волфсбергер във втората си контрола в Малта. Двубоят е през днешния ден от 17:00 часа и ще се организира на стадиона на локалния първенец Хибърниънс, който победи " сините " с 3:0 в първата инспекцията на столичани.

Съперникът на Левски е на предпоследното девето място в Бундеслигата на Австрия. Австрийците са доста по-напред в подготовката, защото след 10 дни започва публично втората част на тяхното състезание. Наставникът на 26-кратните първенци Делио Роси ще заложи още веднъж на скица 4-3-3. Интересното е, че двете зимни попълнения Станислав Костов и Аймен Белаид, ще са титуляри. Първият ще води офанзивата, до момента в който вторият ще си партнира в центъра на защитата с Давид Яблонски.

Изключително забавно е, че Жуниоор Мапуку ще бъде изпробван на крилото за сметка на Габриел Обертан, който е здрав, само че ще бъде запаса. Той пропусна първата среща заради леки болки в бедрото.

Собственикът на родния гранд Спас Русев също ще следи мача, откакто дойде от България в лагера на отбора за два дни.

Вероятен състав
ЛЕВСКИ (4-3-3): Божидар Митрев, Ивайло Найденов, Давид Яблонски, Аймен Белаид, Иван Горанов, Васил Панайотов, Роман Прохазка, Жорди Гомес, Жерсон Кабрал, Жуниор Мапуку, Станислав Костов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР