Отборът на Левски ще пусне в предварителна продажба билетите за

...
Отборът на Левски ще пусне в предварителна продажба билетите за
Коментари Харесай

Стартира предварителната продажба на билетите за Левски - Витоша

Отборът на Левски ще пусне в предварителна продажба билетите за идния домашен мач от 9-ия кръг на ППЛ през днешния ден, от 12ч. Тъй като дуелът сред двата отбора не е разгласен за рисков, то продажбата на пропуски за стадион " Виваков-Арена Георги Аспарухов " ще продължи и в деня на мача. Ето какво гласи известието на " сините ", което екипът на Sportal.bg разгласява без редакторска интервенция:

" Уважаеми последователи,

билетите за идното домакинство на ПФК Левски против тима на Витоша (Бистрица) от девети кръг на ППЛ ще бъдат пуснати в предварителна продажба през днешния ден (18.9) от 12 часа.

Поради продължаващи ремонтни действия на формалния магазин, ще бъде отворена специфична каса пред Сектор „ А “, от която ще може да си закупувате пропуски. Касата ще работи вторник, сряда и четвъртък от 12:00 до 19:00 часа. В деня на мача билети ще се продават на същата каса и на касите на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото поливреме.

Официалното отваряне на магазина в Сектор А ще се състои на 21.09. (петък) от 17:00 часа директно преди домакинския мач против Витоша (Бистрица).

За удобството на всички Вас подсещаме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн ( ТУК ), тъй че да се избегнат опашките и скупчването на хора пред касите в деня на срещата. Тъй като мачът не се дефинира като рисков, билети ще се продават в деня на срещата на касите.

Обръщаме Ви внимание, че всички искащи да следят дуела, би трябвало да носят своята персонална карта със себе си. В противоположен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Срещу Витоша още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК !). Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш А.

ЛЕВСКИ и Витоша се изправят един против различен на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ на 21.09.2018 година (петък) от 20:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на уеб страницата Еventim.bg.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор " А " - 10 лева (Блок 3),15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор " В " - 10 лева

Сектор " Б " - 7 лева

Сектор " Г " - 7 лева (гости)

Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата ".
Първа лига 8 кръг, неделя 16 септември  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР