Отборът на Левски ще отвори център за поставяне на ваксини

...
Отборът на Левски ще отвори център за поставяне на ваксини
Коментари Харесай

"Левски" отваря ваксинационен център на "Герена"

Отборът на Левски ще отвори център за слагане на ваксини против Covid-19 до бранш А на стадион " Георги Аспарухов ", оповестиха през днешния ден от клуба.

" Следвайки своята обществено виновна политика като клуб, който с изключение на състезателен е и обществен феномен, сплотяващ любовта на хиляди българи, ПФК Левски ще се включи в акцията по имунизиране против COVID-19. Съвместно със Столична районна здравна ревизия в Сектор " А " на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ", директно до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за имунизационен център. Той ще бъде разполагаем на всички левскари, поданици на региона и жители, които биха желали да се имунизира ", се споделя в известието от " сините ".

" Ваксинационният център ще работи от 13:30 до 18:30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински чиновници ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които жителите ще могат да избират. Вярваме, че в отговорността за личното ни здраве и това на близките, се корени висшата полезност, която би трябвало да изповядваме като жители ", допълват от столичния клуб.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР