Отборът на Левски се класира за третия кръг на Лигата

...
Отборът на Левски се класира за третия кръг на Лигата
Коментари Харесай

Левски продължава напред в Европа след равенство в Солун

Отборът на Левски се класира за третия кръг на Лигата на конференциите, откакто направи тъждество 1:1 в реванша с ПАОК и в профил гръцкия си противник с общ резултат 3:1. След като преди седмица " сините " надиграха и победиха с 2:0 именития си противник, считан за безапелационен любимец в дуела, довечера играчите на Станимир Стоилов направиха нов отличен мач и справедливо не престават напред.

От самото начало на дуела, игран пред към 15 хиляди почитатели на стадион " Тумба " в Солун, " сините " стояха добре на терена и не позволяваха на противника да основава положения пред Николай Михайлов, като в това време изглеждаха рискови на контраофанзива. Българският отбор се възползва от груба неточност на противника в 25-та минута, когато Роналдо пресече пас обратно на съперников футболист, преодоля вратаря на ПАОК Доминик Котарски и откри резултата.

Домакините бяха тотално обезвредени през първото полувреме, само че 10 минути след почивката съумяха да изравнят, откакто Тиаго Данташ се възползва от постепенно излизане на Михайлов и прати топката във вратата на Левски. Това не се отрази на играта на гостите, които продължиха да бъдат солидни в отбрана, а в 72-та минута ПАОК остана с човек по-малко след втори жълт картон на Дъглас Аугусто. След по-малко от 10 минути домакините към този момент бяха единствено с девет души на терена след два бързи картона за Виейриня, а до края играчите на Левски не позволиха изненада и стигнаха до влиятелен триумф.

По този метод Левски се класира за идващия кръг на Лига на конференциите, където ще срещне малтийския Хамрун Спартанс или Вележ от Босна и Херцеговина. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР