Отборът на Левски разочарова силно своите верни привърженици след сензационното

...
Отборът на Левски разочарова силно своите верни привърженици след сензационното
Коментари Харесай

Сините фенове грабят билети и правят нов рекорд за Суперкупата на България

Около 30 000 билета за дуела, които ще се играе на 1 септември на стадион " Васил Левски ", бяха пуснати тази заран 10:00 часа. Половината от тях се продават онлайн, а другата половина на касите на стадион " Георги Аспарухов ".

Организаторите оповестиха пред нашата медия, че кардинално имат подготвеност да разпечатат и още билети, в случай че има искащи да посетят конфликта сред " сините " и " зелените ".

Интересното е, че единствено за няколко часа почитателите на 26-кратните първенци на България усъвършенстваха върха за най-вече продадени билети за Суперкупата през последните 15 години. Става въпрос за миналогодишния конфликт сред ЦСКА - София и Лудогорец ( 0:4 ), който също се игра на Националния стадион и на него участваха съвсем 7000 фенове (6711 по публични данни).

Така почитателите на Левски, които не бяха виждали до тази година любимците да печелят трофей от 2009 година, когато победи точно със Суперкупата на България, са на път да си подобрят своето най-хубаво достижение за подобен конфликт, който е от юли 2007 година Тогава " сините " надделяха с 2:1 Литекс след продължения още веднъж на " Васил Левски ", а на трибуните имаше към 14 000 фенове. Именно това е и най-посетеният конфликт за Суперкупата на България през този век.

" По всичко лиши, че може още на следващия ден да имаме обезпечена рекордна посещаемост в мач за Суперкупата на България. Със сигурност това ще бъде най-посетеният мач през последните 12 години ", разясниха пред Sportal.bg представителите на Професионалната футболна лига.

Напомняме, че на финала за Купата на България през май сред Левски и ЦСКА - София ( 1:) беше регистрирана рекордна посещаемост в България през този век в мач сред два български клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР