Отборът на Левски разгроми Спартак Варна с 5:1 в Балчик

...
Отборът на Левски разгроми Спартак Варна с 5:1 в Балчик
Коментари Харесай

"Левски" разгроми "Спартак", 17-годишен блесна с два гола

Отборът на " Левски " разгроми " Спартак " Варна с 5:1 в Балчик в мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България по футбол. Франко Мазурек откри резултата за " сините " в 29-ата минута с прекрасен удар с левия крайник от границата на наказателното поле. Дени Алар вкара втория гол в 42-ата с глава след центриране он ляво на Иван Горанов.

През първата част завърналият се под рамката на вратата на " Левски " Николай Михайлов нямаше съвсем никаква работа. В 50-ата Насиру Мохамед употребява шанса си да стартира титуляр и откакто бе изведен самичък против вратаря на " Спартак " Иван Иванов не сгреши за 3:0.

Резервата Мартин Петков вкара в 56-ата минута, а секунди по-късно 17-годишният футболист означи и още един за 5:0. В 64-ата минута Ивайло Русев означи от дребен ъгъл почетен гол за варненци след слаба интервенция на Михайлов.
Фенове на " Левски " счупиха ограда, ново наказване грози клуба Привържениците на "сините " пробваха да се сбият със ентусиастите на "Спартак " Варна
В 74-ата минута дуелът беше спрян от основния арбитър Станислав Тодоров. Феновете на гостите счупиха телена ограда и пробваха да предизвикат последователите на " Спартал ". Запалянковците бяха разграничени с полицейски кордон, само че започнаха да хвърлят предмети и бяха взривени две бомбички, едната от които избухна напълно покрай футболисти на терена.

В различен 1/16-финал " Миньор " Перник отстъпи като хазаин на " Ботев " Пловдив с 1:2. Виана откри за " канарчетата " в 9-ата минута, само че единствено три по-късно Йосифов изравни за перничани. Развръзката пристигна в края на мача, когато Виана вкара в 81-ата минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР