Отборът на Левски проведе сутрешната си тренировка. Сините се подготвяха

...
Отборът на Левски проведе сутрешната си тренировка. Сините се подготвяха
Коментари Харесай

Николай Митов все още е старши-треньор на Левски

Отборът на Левски организира утринната си подготовка. " Сините " се подготвяха на едно от помощните стадиони на " Герена ", а най-важното от нея беше фактът, че тя беше ръководена от Николай Митов.

Въпреки упованията, че ще подаде оставката си, раздразнителен от всички договаряния и спекулации към треньорското кресло в Левски, Митов съзнателно вършеше своята работа.

След нейния край обаче той отхвърли да приказва пред натрупалото се журналистическо голям брой, бързайки да се качи в своя длъжностен автомобил.

Изказването на деня обаче принадлежеше на Даниел Боримиров, който излезе от няколкодневна конспиративност и съобщи следното на въпрос дали това е била последната подготовка на Николай Митов, той сподели: " Няма нищо несъмнено и публично. Когато влезете в безценен ресторант и разгледате менюто, не е наложително да си поръчате, нали?! "

Левски към момента е в търсене на своя прославен задграничен треньор, като края на въпросната сага най-вероятно ще бъде в четвъртък. Към днешна дата Авраам Грант има леко преимущество пред италианеца Делио Роси. И с двамата персонално беседва притежателя на клуба Спас Русев.

 Емил Велев удостовери, че влиза в треньорския щаб на Авраам Грант
Кокала проговори: Аз ще бъда дясната ръка на Авраам Грант в Левски

" За мен ще бъде чест да работим дружно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР