Отборът на Левски приема тима на Вадуц от Лихтенщайн днес

...
Отборът на Левски приема тима на Вадуц от Лихтенщайн днес
Коментари Харесай

Левски без право на грешка срещу Вадуц

Отборът на Левски приема отбора на Вадуц от Лихтенщайн през днешния ден от 18,45 часа на стадион " Георги Аспарухов " в София в реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Преди седмица 26-кратните първенци позволиха много изненадваща загуба с 0:1 в 5-хилядната столица на микроевропейска страна и в този момент единствено една изразителна победа ще бъде единствения късмет не просто за продължение по-напред в предварителните кръгове, а и за опрощение към почитателите, които останаха много разочаровани от любимците си.

Загубата в първия мач несъмнено понижи ентусиазма на правилните последователи на " сините ", които демонстрираха слаб интерес преди реванша за разлика от предходни години, в които се извиваха големи опашки още преди да бъдат отворени касите на " Герена ".

Треньорът Делио Роси няма да може да разчита на няколко играчи от своя състав, а най-ключовият от тях е опорният халф Кали Тиам. Останалите са Паулиньо и Фелипе Нашименто. На линия обаче е Ривалдиньо, който най-вероятно ще е измежду запасите. Централният бранител Холмар Ейолфсон се завърна при " сините " след присъединяване на Исландия на международното в Русия.

Защитникът по този начин и не записа минути на международното състезание и най-вероятно ще остане отвън титулярите за мача. Очакванията са Роси да заложи на капитана Божидар Митрев на вратата. В защитата ще работят Цветкович, Горанов и Яблонски. Пред тях ще се разположат Гомес, Белмонт и новото попълнение Давиде Мариани. По фланговете ще връхлитат Габриел Обертан и Жерсон Кабрал, а на върха на офанзивата още веднъж ще работи Серджиу Буш.

Гостите от Лихтенщайн натрупаха самочувствие след успеха вкъщи и се заканват да изхвърлят Левски от Европа. Това несъмнено ще е същински призрачен сън за сините, който те ще се опитат да не позволен.
Вероятни сформира: Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Горанов, Гомес, Белмонт, Кабрал, Мариани, Обертан, Буш. Вадуц: Хирцел, Гьопел, Мунтвилер, Вайзер, Фон Нидерхаузен, Гаич, Колибали, Дражан, Матис, Досу, Тадич. ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР