Отборът на Левски приема пред празни трибуни Верея в двубой

...
Отборът на Левски приема пред празни трибуни Верея в двубой
Коментари Харесай

Левски ще спира черната серия пред празни трибуни

Отборът на Левски приема пред празни трибуни Верея в дуел от петия кръг на първата шестица в опит да постави завършек на серията си от шест мача без победа. Възпитаниците на треньора Делио Роси приключиха наедно с ЦСКА-София и Етър, след което записаха провали от ЦССКА-София, Берое, Ботев Пловдив и първенеца Лудогорец.

Треньорът на “сините” няма да може да разчита на двама съществени играчи - Габриел Обертан и Серджиу Буш, които са осъдени. Почивка ще получи и бранителят Давид Яблонски, който виси с четири жълти картона и при нов ще пропусне реванша за Купата на България против ЦСКА-София. Именно под знака на идния значим дуел ще премине и днешната среща, като на терена ще се появят играчи, които рядко виждаме в деяние.

Левски върви четвърти в подреждането като изостава на 3 точки от Берое, който приема по-късно през днешния ден ЦСКА-София. Куриозното е, че при победа в Стара Загора, “червените” ще оказват помощ на Левски в опита да задмине заралии.

Гостите идват без огромна част от предишните през “Герена” свои футболисти. С травми за бранителите Иво Иванов и Веселин Минев, както и централният нападател Венцислав Христов. На линия обаче е Валери Домовчийски, който ще води офанзивата на отбора от Стара Загора.

Вероятни сформира:

Левски: Митрев, Цветкович, Белаид, Ейолфсон, Фигейредо, Панайотов, Гомес, Прохазка, Ст. Иванов, Кабрал, Ст. Костов.

Верея: Цинцарски, Тенев, Слаев, Мунин, Илиев, Бенгюзов, Ндонг, Огнянов, Андонов, Станчев, Домовчийски.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР