Отборът на Левски приема Локомотив Пловдив тази вечер от 20,30

...
Отборът на Левски приема Локомотив Пловдив тази вечер от 20,30
Коментари Харесай

Левски и Локомотив Пловдив поглеждат към върха на Герена

Отборът на Левски приема Локомотив Пловдив довечера от 20,30 часа на “Виваком Арена-Георги Аспарухов” в късния мач за деня от програмата на седмия кръг на efbet Лигата. Сините разочароваха своите последователи при предходното си домакинство, откакто отстъпиха с 1:3 пред Берое, само че по-късно се завърнаха на победния път и разгромиха с 4:0 Витоша (Бистрица). Евентуален триумф довечера ще качи Левски на върха във краткотрайното класиране, като същото се отнася и за гостите от Пловдив. В момента и двата отбора имат по 13 точки, а водач е Лудогорец с 14. В идващия кръг и двата тима играят градски дербита - Левски с ЦСКА-София, а пловдивчани - с Ботев, и от днешния мач зависи с какво въодушевление ще влязат футболистите в новата вълнуваща седмица.
Треньорът на Левски Петър Хубчев няма да разчита в този мач на португалския халф Филипе Нашименто, който е с травма. Така до опитния Мартин Райнов в полузащитата ще стартира най-вероятно младият Илия Юруков. На вратата ще бъде Милан Миатович, а защитата ще е формирана от карета Миланов, Каргас, Рейш и Горанов. В ролята на плеймейкър ще се изявява навлизащият във форма Франко Мазурек, а по крилата ще връхлитат Станислав Иванов и Паулиньо, който беше определен за Играч №1 на предишния кръг. Опциите за върха на офанзивата са Дени Алар или Найджъл Робърта, само че везните накланят в интерес на холандеца. Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович ще заложи на постройката 3-5-2 и на познати реализатори. Акрапович дебютира отпред на Локо точно против Левски на “Герена” на 4 ноември 2017 година, когато записа и единствената си загуба от противника с 0:1. През предишния сезон пловдивчани завоюваха с 1:0 на “Лаута” и измъкнаха 1:1 в София.

Вероятни сформира: Левски: Миятович, Миланов, Каргас, Рейш, Горанов, Райнов, Юруков, Ст. Иванов, Мазурек, Паулиньо, Робърта.
Локомотив Пловдив: Луков, Петрович, Езе, Малембана, Томашевич, Витанов, Умарбаев, Д. Илиев, Карагарен, Ожболт, Аралица. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР