Отборът на Левски представи екипировката за сезон 2020/21. Това стана

...
Отборът на Левски представи екипировката за сезон 2020/21. Това стана
Коментари Харесай

Левски представи новите екипи за сезон 2020/21

Отборът на Левски показа оборудването за сезон 2020/21. Това стана на конференция на изпълнителния шеф на „ сините " Павел Колев и притежателя на Joma България Валентин Николов, съобщи кореспондент на БГНЕС. Станислав Иванов сподели титулярният в синьо. Вторият, в черно, бе демонстриран от Марин Петков, а третият - в жълто, от Найджъл Робърта. Вратарският екип с оранжев цвят бе показан от Николай Михайлов. „ Всички за Левски " пък е изобразено на гърба на фланелките.
От ляво на дясно: Найджъл Робърта, Марин Петков, Станислав Иванов и Николай Михайлов.

„ Утре започва сезон 2020/21. Мисля, че най-нормалното нещо на света е да представим новата екипировка преди първия ни домашен мач с Берое - преди всичко това, което би трябвало да кажа е, че Joma България в тази ситуация реагира малко като отряд за бързо реагиране, тъй като знаете в каква обстановка беше изпаднал клубът с доставчика на екипировка, тъй че няма метод да не им благодаря, договорът беше подписан на 10 юли - по-малко от месец по-късно ние към този момент разполагаме с три мачови екипа - вратарски екипи, цялата подготвителна екипировка за първия тим, магазинът е зареден, от на следващия ден ще предлага за продажба оборудването за всички наши последователи. В много къси периоди се свършиха нещата, уповавам се хората да останат удовлетворени от качеството на оборудването и най-много от цената, тъй като това не е маловажно ".

„ Договорът е за три години - макар форсмажорните условия, при които трябваше да се създава тази екипировка за новия сезон, нашата спогодба с Joma е безусловно от на следващия ден да стартираме работа по изработването на оборудването за сезон 2021/22, където ще бъдат положени всички старания и процесът ще бъде доста по-професионален - в него ще могат да вземат участие и последователите, които ще имат опция въз основата на направени взаимно от нас дизайни да гласоподават и да изберат новия екип - в този момент не можехме да го създадем поради късите периоди. Аз персонално съм работил с Joma и в националния тим - компанията е доста сериозна освен на испанския пазар, а и в международен мащаб - освен във футбола, а и във всички спортове. Надявам се Левски да го употребява оптимално, тъй че да даде на своите последователи качеството и стандарта, който заслужават, несъмнено, и на футболистите ", стартира Колев.

„ Г-н Колев заключи съвсем всичко, касаещо нашите взаимоотношения. Искам да прибавя, че за нас е голяма чест да бъдем сътрудници на Левски, на най-големия клуб в България. Естествено, това ни задължава да бъдем до оптималната степен да нямаме място, в което да не подкрепим Левски. Екипите, които сме избрали тази година, действайки в такава обстановка, са страхотни. Заложени са модели, които са от каталога 2020, само че повече въпроси що касае спефицикация или нещо от продуктите, поскоро от вас да пристигна. При всички случаи постоянно може и по-добре - надяваме се от следващата година, имайки повече време да имаме наш извънреден екип, който в действителност да завърши професионалната работа на Левски и да кажем, че свършихме страхотна работа ".
Павел Колев и притежателя на Joma Bulgaria Валентин Николов.

„ Когато се работи екипно, когато се работи в положителни партньорски връзки, когато има професионализъм и бълват хрумвания, постоянно можем да се качим на някаква забавна вълна, в която отново да предизвикаме еуфория, що се касае до качеството и професионализма на Хома и Левски, тъй че не виждам причина, която да ни лиши от тая еуфория, която изпитахме тогава ", сподели Николов, който бе запитан по отношение на еуфорията към екипите за 100-годишния празник на столичния гранд.

Изпълнителният шеф на Левски съобщи, че към днешна дата, смяна във финансовото положение на клуба няма. „ Спокойствие би трябвало да има, тъй като в случай че изпаднеш в суматоха, няма по какъв начин да управляваш клуб като Левски. Не, не е индикация за това. Индикация е, че работим професионално, това е най-нормалното нещо на света, да стартираме да мислим от в този момент за оборудването за идващия сезон, тъй че нещата да се случат по метода, по който по принцип трябваше да се случат, а не в границите на три седмици - аз мисля, че нито Левски като футболен клуб, нито Joma България има предпочитание да работи в такива периоди, тъй като това е непрофесионално - покачва се риска от неточности, които не могат да бъдат поправени. От тази позиция, мисля, че е редно да стартираме работа по детайлите от тази екипировка, тази работа е креактивна, не изисква чак толкоз доста финанси - в случай че ме питате за това дали има някаква смяна във финансовото състояние, към днешна дата няма ".

„ Няма да разглася цена, ще го оставя като изненада за всички последователи, които на следващия ден ще могат да посетят физическия магазин в бранш А, както и онлайн магазина, само че мога да ги уверя, че цената е по-ниска от тази на формалния мачов екип през предишния сезон ", добави той по повод цената на екипите. Колев изясни и процеса с УЕФА за лиценза на „ сините " за евротурнирите. „ Ние питане до УЕФА не се постанова да вършим за каквото и да е, ние сме на мониторинг от УЕФА и имаме период до 12 август да качим едни избрани документи в електронна платформа, която е обвързвана с Финансовия феърплей. На базата на документите, които ще качим, ще получим инструкции от УЕФА какво се случва оттова нататък, това е процесът ".
Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев.

Относно членските карти, Колев съобщи: „ Работата по членските карти продължава с цялостна мощ, в това число и този уикенд, подготвена е на концептуално равнище и като дизайн цялата концепция. Има още напълно малко дребни елементи за изчистване, по-късно ще стартира развой на консултация със заинтригуваните страни, които в нашия случай не са толкоз доста и са последователите - разделили сме ги на разнообразни групи и желаеме да получим противоположна връзка за това дали освен ценообразуването, само че и пакетите, които клубът ще даде с придобивки към всяка една от картите, тъй като те са с друга категория и разнообразни цени, им харесва. И какво можем да прибавим към тях или надлежно да премахнем, допускам, че в края на август ще бъдем безусловно подготвени и от 1 септември ще стартираме с продажбата на членските карти. Основната цел на клуба е да направи по този начин, че да развие задоволително огромна мрежа от търговски точки, която да покрие цялата страна и членските карти да са налични за безусловно всички левскари, без значение къде се намират в България, и несъмнено, по света ", приключи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР