Отборът на Левски постигна минимален успех с 1:0 над втородивизионния

...
Отборът на Левски постигна минимален успех с 1:0 над втородивизионния
Коментари Харесай

Страхотен гол на Белмонт донесе победа на Левски в контрола


Отборът на Левски реализира най-малък триумф с 1:0 над втородивизионния Ботев (Враца) в контролна среща, играна по време на паузата в шампионата, съобщи кореспондент на БГНЕС. Единственото попадение в мача бе дело на френския халф Антони Белмонт, който в 17-та минута осъществя хубав гол от близо 30 метра.

Двубоят сред двата тима на стадион „ Георги Аспарухов “ стартира равностойно, само че възпитаниците на Делио Роси небрежно поеха самодейността на терена.

В 11-та минута Серджиу Буш можеше да открие резултата в интерес на „ сините “, само че вратарят на врачани сподели забележителни умения и избави удара на румънеца.

В последна сметка превъзходството на Левски се материализира в 17-та минута, откакто Антони Белмонт осъществя извънредно красиво попадение. Новото попълнение на столичани напредна с топката от средата на терена, а по-късно с топовен изстрел от близо 30 метра я изпрати във вратата на Ботев. До края на първата част още веднъж Буш и Давид Яблонски можеха да удвоят преднината за Левски, само че в последна сметка двата тима се отдръпнаха при резултат 1:0 в интерес на домакините.

След подновяването на играта едно от дребното по-сериозни положения бе в интерес на гостите, откакто Атанас Димитров насочи удар с глава, само че топката мина настрана от вратата на Любенов.

В 61-та минута Жуниор Мапуку навлезе рисково в наказателното поле на Ботев, след което падна след прикосновение със бранител на врачани. Главният арбитър на срещата обаче реши, че няма съображение да свири дузпа в интерес на „ сините “.

До края на срещата головите благоприятни условия и пред двата тима бяха необичайност и в последна сметка Левски завоюва с минималното 1:0. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР