Отборът на Левски поднови тренировки този следобед. Възпитаниците на наставника

...
Отборът на Левски поднови тренировки този следобед. Възпитаниците на наставника
Коментари Харесай

Левски поднови тренировки

Отборът на Левски възобнови тренировки този следобяд. Възпитаниците на наставника Петър Хубчев бяха получили отмора след загубата от Ботев (Пловдив) с 0:1. В заниманието не взеха присъединяване 11 футболисти, извикани в националните им тимове, като групата бе попълнена от юноши.

Левият защитник Иван Горанов и вратарят Николай Михайлов са извикани в състава на представителния отбор на България за другарската среща с Парагвай на 14 ноември и европейската подготовка с Чехия в София на 17 ноември.

Вратарят Милан Миятович пък е измежду избраниците на Фарук Хаджибегич в националния тим на Черна гора за европейската подготовка с Англия на 14 ноември на „ Уембли “ в Лондон и другарската среща с Беларус на 19 ноември в Подгорица.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитниците Илия Юруков и Асен Чандъров и бранителят Ивайло Найденов са в разширения състав на националния тим на България до 21 година за европейската подготовка с Полша на 15 ноември в София.

Нападателят Мартин Петков и бранителите Ивайло Иванов и Александър Макрис получиха повиквателни за юношеския народен тим до 19 година за европейската подготовка в Анталия, Турция. България ще играе с Черна гора на 13 ноември, Армения на 16 ноември и с Турция на 19 ноември. efbet Лига 16 кръг, неделя 10 ноември  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР