Отборът на Левски почти сигурно няма да може да разчита

...
Отборът на Левски почти сигурно няма да може да разчита
Коментари Харесай

Левски без капитана си срещу Ботев , трио се завръща в игра

Отборът на " Левски " съвсем несъмнено няма да може да разчита на капитана си Иван Горанов за идния конфликт с Ботев Пловдив. Срещата е тази неделя от 15:00 часа на стадион " Георги Аспарухов " в София.
Крайният бранител на " сините " получи контузия в мача с Черно море за Купата на България, който бе загубен след дузпи. Бранителят получи удар в ребрата в продълженията и бе сменен наложително, след което откаран в болница за обзор.
Прегледите във варненската болница са посочили, че Горанов е с натъртени ребра, а имаше подозрения и за пукнати такива. Поради тази причина се чака той да получи отмора в мача с " канарчетата " през уикенда.
Един от най-важните играчи в състава Холмар Ейофлсон също се конрузи още преди да са минали и 10 минути от срещата с варненци. При него обстановката е по-лоша, в сравнение с при Горанов, като упованията за тежка контузия най-вероятно ще се оправдаят и асът на " Левски " ще е навън за най-малко 6 месеца.
Добрата вест е за " сините " е, че трима от футболистите, които пропуснаха мача с Черно море, са подготвени за идната среща с Ботев Пловдив. Става въпрос за Паулиньо, Антъни Белмонт и Серджиу Буш. Първият се възвърне от мускулна контузия и е допустимо да започва титуляр в неделя, осведоми " Дарик ".
Румънецът тренира с главната група от няколко дни и евентуално ще се завърне измежду 18-те на „ сините “, а Белмонт беше болен и не пътува с отбора за Варна.
Има и още една позитивна вест за " сините " ентусиасти, а точно, че юношата на " Левски " Деян Иванов е покрай своето завръщане в игра. Младият защитник на софиянци стартира да тренира с топка и напълно скоро ще работи с главната група на Славиша Стоянович. Специалистът към момента не е имал разполагаем младежкия национал, който имаше проблеми от началото на лятната подготовка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР