Отборът на Левски победи с минималното 1:0 втородивизионния Спортист Своге

...
Отборът на Левски победи с минималното 1:0 втородивизионния Спортист Своге
Коментари Харесай

След повече от 18 месеца чакане - Билал Бари се завърна с победен гол за Левски в контрола

Отборът на Левски победи с минималното 1:0 втородивизионния Спортист Своге в контрола, която се изигра в две полувремена от по 35 минути и беше употребена от двата отбора за поддържане на форма по време на паузата за националните тимове.

Двубоят се изигра на стадион " Георги Аспарухов " в София, а единственото попадение за " сините " осъществя Билал Бари, който направи дълго чаканото си завръщане в игра след тежка травма.

Мароканският нападател беше прецизен с глава в 39-ата минута на срещата, когато се възползва от центриране от ъглов удар на словака Патрик Мислович.

За Билал Бари днешната му поява бе първа от месец септември 2022 година, когато той скъса кръстни връзки на коляното, а поради получената контузия футболистът трябваше да претърпи няколко интервенции.

В същото време обаче контролата против Спортист Своге донесе и неприятна вест за Левски, тъй като едно от новите попълнения Фабио Лима получи разтежение рано в мача и бе сменен от Джавад Ел Джемили.

Стартов състав на Левски за инспекцията: Николай Михайлов, Дейвид Михалев, Келиан ван дер Каап, Хоакин Фернандес, Цунами, Карлос Охене, Асен Чандъров, Асими Фадига, Фабио Лима, Евертон Бала, Билал Бари (Иван Андонов, Виктор Любенов, Патрик Мислович, Джавад Ел Джемили, Рикардиньо)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР