Отборът на Левски победи домакините от Миньор (Перник) с 3:0

...
Отборът на Левски победи домакините от Миньор (Перник) с 3:0
Коментари Харесай

Левски срещу ЦСКА на финала за Купа Борис Гюдеров

Отборът на Левски победи домакините от Миньор (Перник) с 3:0 (26:24, 25:17, 25:16) във втория полуфинален мач от шампионата по волейбол за мъже за Купа " Борис Гюдеров " 2018, който се организира в едноименната зала в Перник.

Така " сините " се класираха за финала и с успеха сервираха самобитен подарък за рождения ден на своя треньор Владимир Николов. Организаторите също уважиха рожденика, като го поздравиха и му сервираха специфичен сладостен подарък – красива бонбониера.

Левски ще се изправи против ЦСКА в разногласието за купата. " Армейците " надиграха в първата полуфинална среща Пирин (Разлог) също с 3:0 гейма. Финалът на шампионата, който ще бъде " постоянно " дерби преди началото на шампионата е през днешния ден (4 октомври) от 12,00 часа. Преди това от 10,00 часа е дуелът за третото място, който опълчва домакините от Миньор и Пирин (Разлог).

Най-полезен за Левски стана Смилен Мляков с 15 точки (2 блока и 52% успеваемост в атака) за успеха. Теодор Богданов добави още 12 точки (2 блока, 1 ас и 69% успеваемост в атака) за триумфа. За отбора на Миньор най-резултатен пък беше Любослав Симеонов с 15 точки.

Статистика от мача, благодарене на скаутмена Миньор Милен Кирилов, вижте ТУК!

BGvolleyball.com

Снимки: Тони Тончев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР