Отборът на Левски няма да играе контрола с дублиращия тим

...
Отборът на Левски няма да играе контрола с дублиращия тим
Коментари Харесай

Левски се размина с Байерн II


Отборът на Левски няма да играе контрола с дублиращия отбор на Байерн (Мюнхен). " Сините " чакаха отговор от втория състав на баварците за възможен спаринг в Малта, където " сините " ще бъдат на лагер за първи път в своята история.

Там трябваше да бъдат и гениите на петкратния европейски първенец, само че в последна сметка, германците ще се приготвят в Малага, осведоми Спортал.

Левски сигурно ще играе с малтийския първенец Хибърниънс, до момента в който украинският Олександрия и втородивизионният съветски Оренбург, към момента не са удостоверили публично инспекциите си с 26-кратните първенци.

Играчите на " сините " започват подготовка на шести януари, а на девети януари отпътуват за Малта, където ще останат до шести февруари. Делио Роси желае Левски да изиграе пет инспекции в подготовката.

Не се знае дали ще има нови играчи, защото селекцията съществено зацикли. Към този миг единственият нов е някогашният състезател на сините Аймен Белаид. Самият треньор Делио Роси се прибра в родината си Италия след мача за Купата против Дунав.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР