Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща

...
Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща
Коментари Харесай

Левски с последна контрола срещу Ботев

Отборът на Левски (Лом) ще изиграе своята последна контролна среща от зимната подготовка против още един отбор от efbet Лига - Ботев (Враца). Левскарите демонстрираха едно ново лице през зимната пауза от шампионата и ще се опитат да принесат това чудесно въодушевление и в мачовете от шампионата. Ръководството освободи съвсем цялостен тим от есента, като притегли още толкоз нови попълнения - млади и опитни състезатели, които да допринесат за израстването на отбора през пролетния дял от шампионата.

Треньорският тандем на Левски (Лом) Анатоли Тонов - Венци Иванов останаха удовлетворени от извършения предварителен лагер.

" Отметнахме много от плануваното, което беше като задания към тима. Имахме прилични условия, готвихме се на положително равнище и се надяваме това да проличи в пролетния полусезон. По-важно е какво ще се случи в шампионата и там какви ще са резултатите. Щом резултатите в контролите са позитивни, това е по-добрият вид. Когато един тим побеждава, натрупа самочувствие. Надяваме се да го пренесем в оставащата контрола и естествено в мачовете от шампионата.

Едно от нещата, в които има прогрес, е точно това- че допуснахме единствено един гол в първите четири мача и общо 6 във всички контроли, което е отзив, че работим вярно в тази посока. Целият тим се труди доста във фаза отбрана ", добави Венци Иванов.
 Три травми и три победи за Левски (Лом)
Три травми и три победи за Левски (Лом)

По време на лагера в Сандански
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР