Отборът на Левски изтегли възможно най-лошия жребий за плейофите на

...
Отборът на Левски изтегли възможно най-лошия жребий за плейофите на
Коментари Харесай

Левски се натресе на Айнтрахт в плейофите на ЛК

Отборът на Левски изтегли допустимо най-лошия чоп за плейофите на Лигата на конференциите. Ако " сините " се оправят с израелския Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на шампионата, те ще срещнат един от най-силните тимове в конкуренцията Айнтрахт Франкфурт в спор за присъединяване в груповата фаза.


В четвъртък Левски гостува на Апоел, а седмица по-късно посреща своя противник в реванша на " Герена ", като при триумф отборът на Николай Костов ще бъде хазаин на Айнтрахт на 24 август, а в последния ден на август ще гостува във Франкфурт. По този метод задачата на Левски за присъединяване в груповата фаза на ЛК става извънредно комплицирана.

В същото време българският първенец Лудогорец изтегли добър чоп за плейофите в третия по мощ шампионат на УЕФА, в случай че загуби от Астана в третия кръг на Лига Европа. При това състояние " орлите " ще играят с латвийския Валмиера или албанския Партизани за влизане в групите на Лигата на конференциите. Разградчани ще бъдат домакини в първия мач.

По-рано през днешния ден Лудогорец научи и евентуалния си противник в плейофите на Лига Европа, в случай че в профил Астана. При триумф над казахстанците, " орлите " ще срещнат нидерландския гранд Аякс. Шампионите на България ще бъдат домакини в първия мач и ще гостуват в Амстердам на реванша. Мачовете ще се играят на 24 и 31 август. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР