Отборът на Левски излиза срещу руския Урал в четвъртата си

...
Отборът на Левски излиза срещу руския Урал в четвъртата си
Коментари Харесай

Левски търси първа победа срещу Хичо

Отборът на Левски излиза против съветския Урал в четвъртата си инспекция през тази зима на кипърска земя. Двубоят е от 14:00 часа на стадион " Г.С.З. " в Ларнака. " Сините ", които нямат победа след първите си три мача, ще се опитат да покажат по-добра игра от срещите с УФА (1:1), Хенан и Висла (Плоцк). Тимът има две загуби от два мача отпред с Георги Дерменджиев - 0:1 от китайците и 1:2 от поляците. Специалистът пое тима преди 10 дни, като през това време беше продадена и огромната звезда Габриел Обертан.

Бившият треньор на Лудогорец има ясната концепция, че в оставащите мачове ще се опита да залага и наложи титулярен състав, защото стартът на пролетния дял чука на вратата. Най-вероятно Жерсон Кабрал и Антони Белмонт ще пропуснат контролата, откакто крилото се оплакваше от болежка в десния прасец, а французинът от болки в кръста. Това въпреки всичко ще стана ясно преди самата среща, когато треньорът на 26-кратните първенци разгласи състава за мача.

Националът на България Николай Димитров, който е младеж на " сините ", се чака да играе против някогашния си отбор. Той е един от главните играчи на 9-ия в съветското състезание. Интересното е, че отборът на Урал има две контроли през днешния ден - първо от 14:00 часа с Левски в Ларнака, след което от 17:00 часа в Лимасол със сръбския Чукарички. Щабът на " оранжево-черните " ще заложи на два разнообразни състава в другарските срещи, като се чака титулярите да бъдат против " сините ".

ЛЕВСКИ - УРАЛ 0:0
Вероятен състав:
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Николай Михайлов, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Илия Юруков, Богдан Вашчук, Давиде Мариани, Паулиньо, Сержиу Буш.

Всичките контроли на Левски в Кипър

19.01 – УФА (Русия) 1:1 ВИЖ ТУК
25.01 – Хенан (Китай) 0:1 ВИЖ ТУК
30.01 – Висла Плоцк (Полша) 1:2 ВИЖ ТУК
02.02 – Урал (Русия)
05.02 – Судува (Литва)
08.02 – Чукарички (Сърбия)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР