Отборът на Левски изживя тежка вечер, след като загуби от

...
Отборът на Левски изживя тежка вечер, след като загуби от
Коментари Харесай

Огромна съдийска грешка ощетила Левски срещу Хамрун

Отборът на Левски изживя тежка вечер, откакто загуби от малтийския Хамрун Спартанс на „ Герена “ и отпадна от шампионата Лига на конференциите. Тимът на Станимир Стоилов загуби след осъществяване на дузпи.

В постоянното време резултатът беше 2:1 за гостите и по този начин се стигна до продължения след триумфа на „ сините “ в Малта с 1:0. Второто попадение за Хамрун падна секунди след изравнителното такова за столичани в добавеното време, а „ сините “ са били съществено ощетени от румънския арбитър Ищван Ковач, който свири реванша.

В съответната обстановка, около еуфорията сред изравнителния гол на Левски и второто попадение на Хамрун в добавеното време, доста тъничък миг остана прикрит по време на телевизионното лъчение.
`Огромна
След гола на Цунами за 1:1 малтийците възобновиха играта от центъра, само че още преди този момент да се случи футболистът на гостите Додо навлиза най-малко 5 метра в половината на Левски. Точно към него е ориентирана дългата топка, която той връща и неговият съотборник Райън Камензули вкара за 1:2.

По разпоредбите на играта се изисква реферът да подреди ново осъществяване на центъра, в случай че двата тима не са в личните си половини преди топката да направи един цялостен оборот, откакто бъде допряна от футболиста, който извършва началния удар. Системата ВАР за този стадий на шампионата не е разполагаем, другояче евентуално разпоредбите щяха да бъдат спазени.

Додо потегля към вратата на „ сините “ със сигнала на съдията, а не откакто неговият съотборник допира топката. Така е нарушено жестоко Правило 8 и играчът извлича преимущество от позицията си, давайки голов пас, което повлиява на крайния резултат
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР