Отборът на Левски губи от АЕК Ларнака в мача реванш

...
Отборът на Левски губи от АЕК Ларнака в мача реванш
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски допусна нов гол, вече има нужда от цели 5

Отборът на Левски губи от АЕК Ларнака в мача реванш от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Гостите поведоха от дузпа в 7-ата минута на дуела от дузпа.

Тимът на Петър Хубчев има сериозна задача пред себе си, откакто преди седмица позволи тежко проваляне в Кипър с 0:3. Дебют за „ сините” прави новото попълнение Найджъл Роберта, който няма никакъв интернационален опит.

•АКТУАЛИЗИРАЙ•

Той ще заеме мястото на продадения в ОАЕ Давиде Мариани, който в последните мачове се трансформира в голмайстор на отбора стадион „ Георги Аспарухов”.

Двубоят сред Левски и АЕК Ларнака може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, a в GONG.BG ще проследим развиването на срещата минута по минута.

Мачът на "Герена " ще се играе пред празни трибуни, защото "сините " изтърпяват втория мач от наказването си, наложено от УЕФА. "Сините " въпреки всичко ще получат поддръжка от близо 700 деца от школата на отбора, които са заели място на централната естрада.



19:00 Начало на мача

1' Изключително неприятно начало за Левски. Хали Тиам получи тежка контузия при опит да откри свои съотборник в предни позиции. Халфът на "сините " има потребност от лекарска помощ.

3' Отличен късмет за Левски. След офанзива отдясно, Найденов откри Роберта в дребния пеналт, стреля, само че право в тялото на вратаря.

5' Принудителна счита за Левски: Хали Тиам не съумява да продължи мача и е сменен от Юруков.

7' Дузпа за АЕК! Грешка в защитата на Левски докара до нарушаване на Мартин Райнов против Джану, а основният рефер не се поколеба да уточни бялата точка.

8' ГОЛ за АЕК! Тричковски е прецизен от бялата точка и дава преднина на своите. Общият резултат от двата мача към този момент е 4:0 в интерес на кипърците.

13' Джану пада в наказателното поле на "сините ", само че този път реферът остава безгласен.

13' Хубава контраофанзива за домакините, топката бе центрирана отляво към Роберта, който обаче е изпреварен от бранител на АЕК, който чисти в корнер.

20' Жълт картон за Диян Иванов, който прави недодялан фаул в центъра на терена.

23' Жълт картон и за Раул Руис за фаул против Станислав Иванов, който има потребност от лекарска помощ.

24' Напрежение в половината на АЕК. Хектор прави недодялан фаул против състезател на Левски, само че даже не получава углавен картон. Домакините желаят футболистът на АЕК да бъде изпъден.

28' Удар с глава към вратата на Левски, Миятович лови без проблеми.

Ето и стартовите сформира на двата отбора:

 Левски - АЕК Ларнака
източник: uefa.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР