Отборът на Левски гостува на Хебър Пазарджик в интригуващ сблъсък

...
Отборът на Левски гостува на Хебър Пазарджик в интригуващ сблъсък
Коментари Харесай

Левски срещу Хебър в коварен 1/8-финал за Купата

Отборът на Левски гостува на Хебър Пазарджик в завладяващ конфликт от 1/8-финалите на SESAME Купа на България. Срещата е през днешния ден от 14:30 часа.

През септември „ сините “ завоюваха с 1:0 мача си против Хебър за състезание. До момента отборът от Пазарджик е с пет следващи загуби от Левски, като всички те са били в елита на България. Само един път досега идните домакини са вкарвали гол на съперника си, като това се случва през 2000 година, когато падат с 1:4 на „ Герена “.

Хебър си завоюва мястото на осминафиналите, откакто реализира минимална победа с 1:0 над Спортист Своге. След като продължи напред в шампионата Купа на България, отборът от Пазарджик реализира и успех с 1:0 над Славия, само че по-късно обаче, пет следващи мача е без победа. През този интервал Хебър завоюва единствено точка, която бе против Черно море и позволи загуби от Лудогорец, ЦСКА, Берое и ЦСКА 1948.

Левски победи Локомотив Пловдив (3:0) в последния си мач за състезание. За момента " сините " са на шестото място, на 10 точки от водачите ЦСКА и Черно море, а пък Хебър заема дванадесетата позиция. В първия си мач в шампионата Купа на България тимът на Левски игра с много нехарактерен състав, поради множеството контузени футболисти, само че все пак завоюва с 3:1 против седмия във Втора Лига Дунав Русе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР