Отборът на Левски гостува като лидер в Националната волейболна лига

...
Отборът на Левски гостува като лидер в Националната волейболна лига
Коментари Харесай

Николай Желязков: За мен дербито с ЦСКА е абсолютно редови мач

Отборът на Левски гостува като водач в Националната волейболна лига на " безконечния " си конкурент ЦСКА в 7-ия кръг шампионата. Първото " Вечно дерби " за сезона е на 18 ноември от 18 ч.

Воденият от Николай Желязков отбор събра 15 точки, а " алените " имат 14 и мач по-малко. Изходните позиции на двата тима дават спомагателен заряд на борбата.

Старши треньорът на " сините " Николай Желязков съобщи, че дербито с ЦСКА за него е безусловно редои дуел. Той разкри, че съставът му ще се опита оптимално да затрудни " алените " и да покаже добър волейбол в залата на ЦСКА.

" Дербито с ЦСКА? Честно казано, за мен е безусловно редови мач. Левски - ЦСКА постоянно е дерби в годините. Точките, които се печелят, обаче са същите.Важно е да създадем добра подготвителна седмица. Ще се опитаме да затрудним оптимално ЦСКА и да покажем добър волейбол в тяхната зала. Не са свършили тежките мачове. За мен няма нищо друго против ЦСКА. Зарядът ще бъде огромен, ще има аудитория почитатели на ЦСКА, само че за това играем ", съобщи Желязков по отношение на идното дерби.

" Излязохме с по-различен състав. Не сме подценявали Марек. Сега бе момента да дам опция и на други момчета да поиграят. Стоил Палев игра като титуляр за първи път. Като цяло се показа добре. Аз видях положителни неща. В последна сметка успяхме да спечелим чиста победа ", разяснява някогашния народен селекционер триумфа с 3:0 гейма над Марек Дупница, която бе пета подред за Левски в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР