Отборът на Левски единствен от четирите ни участника във втория

...
Отборът на Левски единствен от четирите ни участника във втория
Коментари Харесай

Левски записа пореден антирекорд, Тричковски се нареди до Ван Бастен

Отборът на Левски единствен от четирите ни участника във втория квалификационен кръг на Лига Европа не продължи напред.
 Левски отпадна безславно от Лига Европа
" Сините " завършиха присъединяване си след две загуби с 0:3 и 0:4 от кипърския АЕК Ларнака. Според треньора Петър Хубчев позитивното е, че наказването от мачове без аудитория е изтекло.

За негов шанс на " Герена " нямаше аудитория при срамното показване в реванша против кипърците. Социалните мрежи врят и кипят.

Феновете с съображение се срамят не толкоз от отпадането, колкото от показаната игра. В воин за АЕК се трансформира македонецът Иван Тричковски, който вкара и четирите гола.

Толкова попадения във вратата на Левски в един мач е вкарвал единствено именития Марко ван Бастен при успеха над родния гранд на Милан с 5:2 през 1988 година.

Това бе и втората най-тежка загуба на Левски в шампионатите на " Герена " след 0:4 от Лацио през 2009 година. Тогава обаче това се случи в груповата фаза, а не в предварителните кръгове от тим, в чията страна шампионата даже не е стартирало.

Най-голямата загуба в два мача на Левски в европейските клубни шампионати пък е от далечната 1974 година, когато " сините " отстъпват с общ резултат 1:7 на унгарския Дожа Уйпещ.

Левски има няколко дни пауза преди идващия си мач, който е в понеделник против Царско село от четвъртия кръг на шампионата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР