Отборът на Левски бе надигран насред Герена. Макар и в

...
Отборът на Левски бе надигран насред Герена. Макар и в
Коментари Харесай

Студен ноемврийски шамар за Левски, Монтана надви сините в контролен мач

Отборът на Левски бе надигран посред " Герена ". Макар и в надзорен дуел, " сините " отстъпиха при семейството си на втородивизионния Монтана с 2:3. Спарингът предложи много забавни моменти, като дребното фенове по трибуните станаха очевидци на два цялостни обрата.

Гостите откриха резултата в самото начало, когато Сергей Георгиев влезе на скорост в полето на противника и с диагонален шут не остави късмет на Николай Кръстев. Левски откри сили да обърне мача още до паузата, когато за отбора се разписаха Атанас Кабов и Паулиньо.

 Снимка 390045
Източник:

Изненадващо обаче " сините " дръпнаха осезаемо ръчната спирачка на своето показване след паузата, като две неточности в тяхната защита спомогнаха за крайния триумф на монтанчани. Той бе подпечатан с головете на Атанас Илиев и Борислав Дамянов.

В идващия си мач селекцията на Славиша Стоянович играе вкъщи с Ботев (Враца). Във Втора лига пък Монтана ще мери сили с Несебър.

За отбелязване е, че на днешната среща присъстваше вратарят Николай Михайлов, за който все по-усилено се приказва, че още веднъж ще облече екипа на родния си отбор.

 Николай Михайлов изгледа контролата сред Левски и Монтана
Ники Михайлов се появи на " Герена ", прехвърлянето му в Левски е въпрос на време

Бившият национал изгледа контролата сред родния му клуб и Монтана

Проверката на " Герена " стартира много забавно, като двата отбора си размениха по едно забавно състояние в границите на 60 секунди. Първото бе за домакините от Левски, които въпреки и с малко шанс, можеха да стигнат до гол, откакто вратарят на противника Орлинов не реши една висока топка, изпусна я и тя се отби в гредата. В ответната офанзива пък Монтана можеше да поведе, само че Николай Кръстев парира удар от близко на Димитър Георгиев.

 Снимка 390035
Източник:

Пропускът не се оказа съдбовен за селекцията на Ферарио Спасов, която още при идващото си състояние към този момент наказа столичния гранд. Сергей Георгиев влезе на скорост в полето на Левски и с хубав диагонален изстрел не остави никакъв късмет на Кръстев.

Постепенно устремът на левскарите се усилваше. В 19-ата минута Ривалдиньо сътвори чудесно двойно подаване с Буш и стреля от комфортна позиция. Стореното момент по-късно от бразилеца обаче бе същинско отчаяние.

 Снимка 390041
Източник:

Натискът, който селекцията на Славиша Стоянович упражняваше, даде резултат и Левски изравни в 26-ата минута. Луи Нганиони пусна съвършен пас по въздух за Кабов, който изпревари закъснелия да го пресече Орлинов и елегантно осъществя за домакините.

 Левски - Монтана 2:3 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Монтана 2:3 (Развой на срещата по минути)

Контролата се игра на " Герена "

Макар и в другарски мач, бразилецът Паулиньо постави завършек на головата си суша в Левски. Футболистът с №7 се оказа на точното място, откакто Буш получи топката до дясната греда и съумя да направи отлична асистенция, матирайки защитата на Монтана с изострен диагонален пас.

 Снимка 390043
Източник:

Втората част започва по този начин, както и първата - с попадение за Монтана. Левскарите позволиха кошмарна неточност при изнасянето на топката, като максимален провинен се оказа резервата Антони Белмонт. Французинът подари топката на Атанас Илиев, който самичък против вратаря не сбърка за 2:2!

И въпреки, че домакините пуснаха в игра част от своите звезди, измежду които Обертан, Тиам, Цветкович и Мариани, още едно попадение влетя в мрежата на Ники Кръстев. В 74-ата минута селекцията на Монтана се възползва от поредна пробойна в " синята " защита. Борислав Дамянов бе изведен очи в очи против младия вратар и за трети път го накара да извади топката от личната си мрежа.

 Снимка 390036
Източник:

До края левскарите се втурнаха в търсене на попадение, само че действителна заплаха пред вратата на гостите по този начин и не се реализира. Всичко това подпечата изненадващото проваляне за " сините " в този надзорен мач.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР