Отборът на Лестър се е опитал да провали трансфера на

...
Отборът на Лестър се е опитал да провали трансфера на
Коментари Харесай

Лестър опитал да провали трансфера на Филип Крсътев

Отборът на Лестър се е опитал да провали прехвърлянето на Филип Кръстев в Ломел. Това съобщи сътрудникът Петьо Костадинов по време на пространна конференция през днешния ден. Мениджърът описа неговата версия за протичането на прекосяването на младока в спътника на Манчестър Сити.

“На 7 май Стефан Орманджиев ми даде сигнал, че ще ми звъннат от Манчестър Сити, с цел да се стартират диалози за трансфер на Филип Кръстев. На 9 май ми звъннаха и аз желаех правомощие за ексклузивитет от играча. Ние не можем да предвидим докога ще бъде деен трансферният прозорец. Затова не искахме да лимитираме във времето. В него има уговорка, че се заявява, че няма различен сътрудник и не е оторизирал различен представител за клуба. Подписахме го на капака на автомобила ми. Аз попитах Филип дали желае това или са единствено нашите упоритости. Мога да се закълна във внуците си”, сподели Костадинов.

“Аз входящи прехвърляния в България съм правил единствено един път за последните 20 години. В България няма състезател, който да ми е плащал. Помагам на ужасно доста момчета. Хората опериращи за Лестър се пробваха да торпилират договорката. Една хърватска група се опита да срине всичко. Сделката беше пред неуспех. Аз трябваше да натисна паник бутона”, изясни още Костадинов.

“Още тази година Ломел ще стартира интензивно селектиране, с цел да се изкачи клубът в горната група и да се постави напън върху младите играчи, които ще бъдат там. Договорът по тактика е милионерски. Присъствието в Ломел е да влезе в тактиката и методиката. Манчестър Сити е доста висока топка. На 9 юни получих предлагането, аз изрично отхвърлих договарянията да се водят от различен, тъй като това не е група, с която да се подиграва. Аз взех решение да направя директна линия, с цел да се комуникира непосредствено с Филип”, съобщи още Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР