Отборът на Лацио записа трети пореден успех в Серия А.

...
Отборът на Лацио записа трети пореден успех в Серия А.
Коментари Харесай

Лацио отнесе Дженоа за трети пореден успех

Отборът на Лацио записа трети следващ триумф в Серия " А ". Футболистите на Симоне Индзаги победиха с 4:1 Дженоа на " Олимпико " и продължиха да се изкачват в класирането. " Орлите " започнаха сезона с две провали, само че по-късно последва стабилизиране. Фелипе Кайседо откри резултата от близко в седмата минута. Това бе първи гол в акцията за нападателя от Еквадор.

В 23-ата минута Чиро Имобиле получи комфортен пас на позиция отляво и след секунда топката се оплиташе в мрежата на далечния ъгъл - 2:0 за Лацио. В началото на второто полувреме реализаторът на Дженоа Кшищоф Пянтек подсети за себе си.

Полският терминатор се възползва от груба неточност на централните бранители на домакините и с мощен шут понижи резултата. Това е пети гол за Пянтек от началото на сезона. Попадението не стресна лациалите и в 53-ата минута Сергей-Милинкович Савич порази задачата с прекрасен изстрел с глава. С това звездата откри головата си сметка през 2018/2019 година. В последната минута Имобиле опъна мрежата след безредие за 4:1.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 5 кръг, неделя 23 септември  Лацио 4:1краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР