Отборът на Лацио ще разчита на звездите си Чиро Имобиле

...
Отборът на Лацио ще разчита на звездите си Чиро Имобиле
Коментари Харесай

Лацио ще разчита на Де Фрай и Имобиле в плейофа с Интер

Отборът на Лацио ще разчита на звездите си Чиро Имобиле и Стефан де Фрай в утрешния плейоф за влизане в групите на Шампионска лига с Интер. “Орлите” одобряват гранда от Милано на “Олимпико” в неделя вечер от 21:45ч., а наставникът на отбора Симоне Индзаги съобщи твърдо, че ще пусне в игра Де Фрай, макар че бранителят е несъмнено ново попълнение на Интер за идващия сезон.

Tra minuti mister #Inzaghi presenterà #LazioInter in conferenza stampa pic.twitter.com/v0Ie0DYn3q
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) 19 май 2018 година
“Ще играем по този начин, както играем всекидневно. Не знаем по какъв начин ще подходи Интер, само че ние ще гледаме нашата игра. Говорихме доста в съблекалнята и момчетата знаят добре, че сезонът ни е заложен в този дуел. Нуждаем се от вярна конфигурация и централизация. Не би трябвало да позволяваме грешки”, стартира Индзаги.

#TrainingSession
Fase tattica in corso, riviviamo il riscaldamento in 4 scatti! pic.twitter.com/w04HzGDJPv
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) 18 май 2018 година
“Имобиле имаше страхотна седмица и работи непрекъснато. Това важи и за Марко Пароло и Луис Алберто. Утре ще станат 21 дни, откогато Имобиле не е играл. Той желае да играе против Интер непременно и ще стартира срещата като титуляр. Фелипе Андерсон ще се опита да ни помогне и имам вяра, че ще бъде основен състезател в утрешния дуел. През седмицата всички приказваха прекомерно доста за Де Фрай, само че аз го следих и нямам никакви подозрения. Сигурен съм, че ще желае да напусне отбора ни на висота. Той желае да покаже на Интер, че е страховит бранител и че не са сбъркали да го привлекат за 5 години”, приключи наставникът на “орлите”. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Лацио 21:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР