Отборът на Лацио се наложи с минималното 1:0 над Наполи

...
Отборът на Лацио се наложи с минималното 1:0 над Наполи
Коментари Харесай

Безумна грешка на Оспина подари трите точки на Лацио

Отборът на Лацио се наложи с минималното 1:0 над Наполи в мач от 19-и кръг на Серия А. Почетното попадение за "римските орли " падна в края на дуела и бе дело на Чиро Имобиле.

До попадението дуелът не впечатли с нищо изключително и рисковите обстановки бяха мираж. През първата част единствената по-интересна обстановка бе в 29-ата минута Лоренцо Инсиние извърши свободен удар, пращайки топката към вратата на Наполи, само че Томас Стракоша плонжира и избави.

Второто полувреме бе по-богато на благоприятни условия за гол. В 67-ата минута Пьотр Желински насочи удар, който срещна страничния дирек на вратата.

В 76-а минута Инсиние овладя подаване на ръба на наказателното поле и стреля, само че Стракоша още веднъж бе на вярното място и съумя да се хвърли, предотвратявайки попадение.

В 82-рата минута Давид Оспина извърши цялостно безумство, пробвайки да се надиграва с Чиро Имобиле, за който бе като детска игра да се оправи със стража и да насочи топката в опразнената мрежа.

Малко по-късно Имобиле бе оставен изцяло непокрит, само че ударът му бе избавен от стража, а в добавеното време гостите можеха да изравнят, в случай че Стракоша не се бе намесил уверено и не бе отразил удара на Инсиние.

Така победната серия на Лацио продължи и тимът затвърди третата си позиция, към този момент с 42 точки в своя катив. Наполи, от своя страна, записа втора поредна загуба и остава на десета позиция с 24 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР