Отборът на Лацио постигна победа с 3:1 при гостуването си

...
Отборът на Лацио постигна победа с 3:1 при гостуването си
Коментари Харесай

Лацио обезличи Аталанта и си отмъсти за отпадането от Купата

Отборът на Лацио реализира победа с 3:1 при гостуването си на Аталанта в най-интересния мач от неделната стратегия на 20-ия кръг в Серия “А”. По този метод римляните си отмъстиха на този противник, откакто в сряда отпаднаха от него в Купата на Италия с резултат 2:3.

Този път отбраната на гостите съумя да сведе противниковите удари единствено до осем такива за целия мач. Те поведоха още в 3-ата минута с превъзходен гол на Адам Марушич от границата на наказателното поле. В 51-ата Чиро Имобиле изведе Хоакин Корея самичък против Пиерлуиджи Голини. Аржентинецът заобиколи вратаря и удвои преднината на своя отбор. В 79-ата минута Луис Муриел нацели страничната греда, само че Марио Пашалич беше на точното място, с цел да върне един гол за домакините със своята добавка. В 81-ата Андреас Перейра свърши нужната работа, с цел да разреши на Ведат Мурики да се разпише в опразнената врата за крайното 3:1 в интерес на бергамаските.

С шестата си поредна турнирна победа Лацио изпревари днешния си съперник и се изкачи на петата позиция в класирането с актив от 37 пункта, колкото има и градският противник Рома. Аталанта се свлече на шестото място с една точка по-малко. Серия А 20 кръг, неделя 31 януари  Аталанта 1:3краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР