Отборът на Лацио победи с 2:1 като домакин състава на

...
Отборът на Лацио победи с 2:1 като домакин състава на
Коментари Харесай

Лацио удари Ювентус и се утвърди на второто място в Серия А

Отборът на Лацио победи с 2:1 като хазаин състава на Ювентус в среща от 29-ия кръг на Серия " А " и по този метод се утвърди на второто място в класирането.

" Бианкочелестите " събраха 58 точки и са на пет пред градския противник Рома и на цели 16 зад водача Наполи. Межудвременно, провалянето за " бианконерите " пък прекъсна серията им от три следващи триумфа в шампионата, като момчетата на Масимилино Алегри заемат 7-о място с 44 пункта.

На " Стадио Олимпико " Лацио беше тимът, който създаваше по-интересните обстановки през първото полувреме и справедливо откри резултата в 38-а минута, когато Сергей Милинкович-Савич се възползва от подаване на Матиа Дзакани и от близко разстреля Войчех Шченсни за 1:0.

Отговорът на Юве не закъсня и още в 42-а минута Адриен Рабио възвърне равенството след безредие в наказателното поле на домакините.

Скоро след началото на второто полувреме обаче Луис Алберто подаде елегантно с пета към Матиа Дзакани, който още веднъж даде задатък на " орлите " с акуратен изстрел по земята.

В 56-а минута Дзакани още веднъж беше прецизен, само че този път попадението му не бе зачетено поради засада.

До края на срещата играчите на Ювентус се пробваха да избегнат загубата, само че с пропуски за " Старата госпожа " се регистрираха Душан Влахович, а малко по-късно и Николо Фаджоли.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР