Отборът на Лацио надигра у дома шампиона Ювентус с 3:1

...
Отборът на Лацио надигра у дома шампиона Ювентус с 3:1
Коментари Харесай

Лацио обърна Юве и им нанесе първа загуба в Серия А

Отборът на Лацио надигра вкъщи първенеца Ювентус с 3:1 в късния съботен конфликт от 15-ия кръг на италианската Серия А.

„ Римските орли “ се оказаха в ролята на догонващи в 25-та минута, когато португалската звезда на „ бианконерите “ Кристиано Роналдо откри резултата след асистенция на Родриго Бентанкур. В края на първата част обаче домакините стигнаха до основен изравнителен гол посредством Луис Фелипе, получил подаване от съименника си Луис Алберто.

През втората част „ Старата госпожа “ инкасира нови две попадения. Решаващ за крайния излаз на срещата се оказа епизодът в 69-та минута, когато Хуан Куадрадо бе изпъден с пряк червен картон. Пет по-късно Лацио обърна тотално развоя на събитията с гол на Сергей Милинкович-Савич след нова асистенция на Алберто. Голмайсторът на столичани Чиро Иммобиле пропусна да подпечата триумфа на своите, бъркайки от бялата точка, само че Фелипе Кайседо постави точка на разногласието с нов гол в края на дуела.

Така, Ювентус загуби за първи път през акцията и към този момент изостава на две точки от водача Интер. Лацио, пък, е трети в таблицата на три пункта от Юве. За Лацио следва първо посещение на Рен в Лига Европа, а след това и на Каляри в шампионата, до момента в който Ювентус ще търси реванш за провалянето вкъщи против Удинезе след последния си мач от груповата фаза в Шампионска лига против Байер Леверкузен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР