Отборът на Крумовград обяви раздяла с двама играчи. Това са

...
Отборът на Крумовград обяви раздяла с двама играчи. Това са
Коментари Харесай

Крумовград се разделя с Бруно Гарсия и Даниел Миланович

Отборът на Крумовград разгласи разлъка с двама играчи. Това са непознатите нападатели Бруно Гарсия и Даниел Милянович, чиито контракти ще бъдат разтрогнати по взаимно единодушие.

" Решението ни е разумно, защото двамата не са ни потребни. Бразилецът Гарсия игра единствено в 3 мача, а Дани по обясними аргументи нямаше повече мотивация да играе за нашия клуб.

При това състояние е обикновено те да си потърсят други тимове ", съобщи треньорът на крумовградчани Станислав Генчев.

По-рано през сезона още двама напуснаха клуба. Нападателят Мартин Сораков, който беше чартърен от Славия се върна при белите, а Андрей Йорданов, който бе притеглен от Пирин Благоевград се върна още веднъж при благоевградските орлета.

" Аз съм спокоен за пролетния полусезон и имам вяра, че Крумовград ще се избави. Все отново минаха мачовете ни с най-хубавите и в оставащите 10 срещи преди плейофите играем със противници, против които единствено от нашето показване зависи какъв брой точки ще спечелим. Трябва обаче да свършим добра работа през зимната пауза, тъй като има доста неща да подобряваме. Аз още като пристигнах, споделих, че Крумовград има положителни играчи, само че имаше голямо напрежение върху отбора.

Провел съм едвам 24 тренировки, тъй че се надявам по време на подготовката да свършим това, което планираме ", добави Генчев.
 Серкан Юсеин: Стояхме доста по-добре от ФК ЦСКА 1948 и справедливо победихме
Серкан Юсеин: Стояхме доста по-добре от ФК ЦСКА 1948 и справедливо победихме

Халфът показа мнението си за дуела в Бистрица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР