Отборът на Кристъл Палас постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Кристъл Палас постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Кристъл Палас взе ценен успех срещу Бърнли

Отборът на Кристъл Палас реализира победа с 2:0 при семейството си на Бърнли в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. Попаденията осъществиха Джеймс Макартър (16’) и Андрос Таунзенд (77’).

Домакините бяха по-добрият отбор през по-голямата част от мача и справедливо надвиха над директен съперник в борбата за оцеляване. Те откриха резултата в 16-ата минута, когато Макартър центрира, Макс Майер се размина с топката, само че тя се удари в гредата и влетя в противниковата мрежа. В 68-ата Уилфред Заха можеше да удвои техния задатък, само че ударът му срещна напречната греда. Таунзенд обаче съумя да вкара втори гол за своя отбор в 77-ата минута с мощен шут в далечния ъгъл на вратата от границата на наказателното поле.
GET. IN.

#CRYBUR pic.twitter.com/kuEARuiC9t
— Crystal Palace F.C. (@CPFC) December 1, 2018 С трите точки през днешния ден Кристъл Палас събира 12 и се изкачва на 14-ото място в класирането. Бърнли, със своите 9 пункта, е в зоната на изпадащите на 18-а позиция. Премиър лийг 14 кръг, събота 1 декември  Кристъл Палас 2:0краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР