Отборът на КПС (Варна) спечели Купата на България по водна

...
Отборът на КПС (Варна) спечели Купата на България по водна
Коментари Харесай

КПС спечели Купата на България по водна топка

Отборът на КПС (Варна) завоюва Купата на България по водна топка за мъже, откакто на финала разгроми Черноморец (Бургас) със 7:1 (1:0, 2:0, 3:0, 1:1). Това е първо присъединяване за КПС (Варна) във край за националната купа и той се оказа повече от безапелационен за младия треньор Найден Найденов.

Бургазлии стигнаха безапелационно до борбата за трофея, като преобладаваха във всичките си мачове, само че в заключителния мач просто не им се получи играта. Те удариха греда във втората четвърт, когато можеха да понижат на 1:3, а по-късно вратарят на КПС (Варна) Станислав Райков направи чудесни спасявания, някои от които от непосредствена непосредственост.

През предходната година Черноморец (Бургас) също игра на край и още веднъж загуби. Третото място тази година е за Черно море (Варна), които в дребния край се постановиха със 7:6 над Локомотив (София). Турнирът събра 10 тима, които бяха разграничени в две групи по пет отбора. Четири тима бяха от Варна, а по три във финалния шампионат имаха София и Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР